Vi leverer unikke og velsmagende oplevelser af høj kvalitet.

Vores passion er vores drivkraft, og vi sætter en ære i at levere et højt serviceniveau og produkter af høj kvalitet med en unik historie. Vi ønsker at samarbejde med passionerede ildsjæle, der leverer et solidt og godt håndværk uden at gå på kompromis, og vi drager omsorg for vores produkter, samarbejdspartnere og hinanden.

Det er vores mission at skabe gensidig værdi i alle samarbejder, hvor fællesskab og sammenhold er nøglen. Hos os er der rummelighed, plads til forskellighed, og vi ønsker hver dag at bygge tætte relationer. 

I enhver udfordring ser vi muligheder, og vi gør en aktiv indsats for at styrke udvikling og vækst ved at praktisere vidensdeling på tværs af brancher og sætte flere kompetencer i spil. 

Vi har en professionel tilgang til opgaverne, og hos os er en aftale, en aftale! Vi står ved det, vi siger, hvem vi er, og det vi tror på. Vores kommunikation er åben og ærlig, og vi lægger fakta på bordet, også når det ikke er behageligt - vi tror på, at god synergi skaber succes.

Hvad betyder navnet?

Den direkte oversættelse betyder ”druens pleje”.

I vores udvælgelse af vine til sortimentet sætter vi store krav til kvaliteten. 
Der bliver produceret mange millioner liter vin på verdensplan hvert år. Den store mængde gør, at man vil finde vin inden for et meget stort pris- og kvalitetsspænd.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og i processen med at udvælge sortimentet er det vigtigt for os, hvad den enkelte vinbonde har af ressourcer til at kunne pleje druen i hver enkelt flaske.

”Omsorg” er vores primære værdi, og det afspejles, i kvaliteten vores samarbejdspartnere producerer og serverer, og ikke mindst i kvaliteten vi som virksomhed leverer.

 

VÆRDIER

OMSORG      PASSION    TROVÆRDIGHED    PARTNERSKAB    UDVIKLING    SAMMENHOLD

  • Norsminde Kro
  • Villa Vest
  • CANblau